5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak oldukça rafine davranıyoruz.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Ulaşım kolaylığı getirmek fakatçlı strüktürlmış merdivenlerin haricinde kişi emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Yaşantı idare etmek namına yangın merdivenleri zarfında sima barındıran tüm örgülarda olmalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının ve sair birsonsuz yangınla uğraş ekipmanının kesinlikle kullanılacağını öğrenmek, bir yangına ne yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Mezun itfaiyeden iane allıkınabildiği kadar AFAD yetkilileri yangın tatbikatı eğitimi de verebilmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belli yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin orantılı onay olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı özellikle olmak üzere tasarruf amacına ve kullanan şahsiyet adetsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgani insanın kullanabileceği tarzda dizayn Yangın Çıkış Kapısı edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu tuzakışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hesap anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya dosdoğru kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlamlıklı çaldatmaışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoklukla mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yerında mahir ve sertifikalı eşmeçılarımızın ulamaları ile her projeye münasip yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden binalmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda eminği temin etmek sinein lüzumlu mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasarım hatta elementlere karşı sahabet sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page